Jerka Johansson

Jerka Johansson

Jerka Johansson

Jerka Johansson

Det komplicerade med Agent Dex

Jerka Johansson  |  Publicerad 2017-12-04 09:25  |  Lästid: 2 minuter

Som vanligt pratas det väldigt mycket om Zlatan just nu, det är parfymer, det är kläder, det är lökiga Volvoreklamer där han låtsas BILA hem nattetid genom Europa, ingen packning i bilen dessutom, med två barn, och efter tre-fyra år i Paris? FETT OVERKLIGT och förmodligen trickfilmat.

Det är förstås också en comeback nu i Man U, men mest omtalat är givetvis hans vara eller icke vara i svenska landslaget nu till sommarn, (där vi som absolut bäst kommer ta oss vidare som tvåa i gruppen för att i åttondelen bli fruktansvärt förnedrade av Brasilien som kommer slita av våra huvuden och sen fekal-vomera Yoga Bonito-diarré ner i Party-Jannes hals, och om Zlatan är med då eller inte SPELAR INGEN ROLL. Där tar det slut. Som det gör. Och hela den biten. MEN.

Zlatan kommer för lång tid framöver vara den störste spelaren vi någonsin haft, det blir fånigt att ens börja rabbla hur mycket han betyder för svensk fotboll, hur många minnen vi har genom åren av alla hans otroliga prestationer, jag minns när han klackade in 2-2 mot Italien, magiskt, jag minns det för jag stod dyngrak i pissoaren på Läckerbiten i Skanstull och pissade då, och missade allting. Hörde glada ljud från ovanvåningen, så det var ju kul. Men, hans legacy går inte att ifrågasätta.

FRAM. TILLS. I GÅR.

Plötsligt dyker nämligen två klipp upp på Zlatans Instagram, där han gör något sorts samarbete med en komiker (?) som kallar sig själv AGENT DEX och ser ut en 43-årig ladd-torsk från Rättvik, med fullt jävla douche-ställ; lila(!) kostym, 2003-manbun och Paradise Hotel-brillor, och som plötsligt ska skoja med Zlatan i små korta klipp? Ingen skugga ska falla över Zlatan här han gör ju så att säga en habil insats, men AGENT DEX? AGENT.JÄVLA.DEX!!!!?? Vad fan är det som pågår???? Jag skrattar mer åt Al Pitchers Com Hem-kampanj än åt AGENT DEX, dvs jag gråter blod ur ögonen. HUR har han lyckats nästla sig in i Zlatans närmsta sfär? Det ska inte gå? AGENT DEX ska inte va där, han ska inte få bli vän med Zlatan, och han ska framförallt inte få göra humorklipp där han drar halvrisiga Seinfeld-spaningar medan Zlatan i brist på bättre omdöme spelar med och verkar vilja BYGGA varumärket Agent Dex? Varför är han där?  Har han nån hållhake på Zlatan? Det ska vara mycket svårare att vara i Zlatans inre krets? (Å andra sidan va Chippen där, kom jag på nu, så så otroligt svårt kan det ju inte vara..)

HUR ska bygget av och samarbetet med Agent Dex (VAD ÄR DET FÖR NAMN?!) sluta? Förmodligen som VM i sommar. PISS. Tack och förlåt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-04 09:55